Over de Verfbrigade

Met een gezamenlijke 40 jaar aan ervaring hebben de leden van de Verfbrigade alles in huis om grootschalige muurschilderingen en Workshops op maat neer te zetten. De expertise van de Verfbrigade garandeert een professioneel resultaat. De gezamenlijke visie is om voor onze klanten een aantrekkelijk en tijdloos beeld te verzorgen.

Met de Verfbrigade als uitvoerder van uw idee weet je zeker dat je op een bijzondere manier de identiteit van je bedrijf onder de aandacht brengt. Met een directe en no-nonsense aanpak weet je waar je met de Verfbrigade aan toe bent. Wil je meer informatie over ons of over de Verfbrigade. Neem dan gerust contact met ons op.

 
Thumbnail Image 1

Naam: Friso Hilhorst

Al van jongs af aan actief op creatief gebied en tot op de dag van vandaag nog steeds bezig met allerhande vormen van toegepaste kunst. In 2000 heeft hij het MBO Toegepaste Vormgeving in Almelo afgerond om vervolgens door te stromen naar de Kunstacademie in Enschede. Ook heeft hij nog een periode op de Kunstacademie van Arnhem gezeten in de richting van Grafisch ontwerp. Met zijn bedrijf VisuHil is hij buiten de Verf Brigade om ook actief als Visueel Notulist. In 2015 zijn de plannen ontstaan om met Thomaz van Os de Verfbrigade op te richten. Deze plannen zijn verwezenlijkt in 2016 en hebben de krachten gebundeld om een sterk en professioneel team neer te zetten.

Thumbnail Image 1

Naam: Thomaz van Os

Sinds 1992 is Thomaz actief in de graffiti en Urban Art wereld en heeft op de kunstacademie van Arnhem gezeten. Daarnaast werkt hij al 15 jaar in het jeugd- en jongerenwerk. In 2001 werd is hij gevraagd om een workshop te verzorgen en dat is sindsdien niet meer gestopt. Met zijn bedrijf T72 heeft Thomaz een grote klantenkring opgebouwd en is hij tot op heden met zijn bedrijf T72 op de markt met het geven van Urban Art Workshops en Murals voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De combinatie van graffiti en jeugd- en jongerenwerk heeft in de praktijk een een goede uitwerking. In de loop der jaren zijn talloze scholen, instellingen en bedrijven wegwijs gemaakt in deze creatieve tak middels het geven van workshops. Tevens kreeg Thomaz toenemende interesse van mensen om muurschilderingen te vervaardigen.