Urban Art en Graffiti workshops

Altijd al zelf eens met spuitbussen aan de slag gewild? Of op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? De Verf Brigade biedt op maat gemaakte workshops voor alle doelgroepen.

Of het nu gaat om grote groepen volwassen die zich lekker willen uitleven of een groepje scholieren die gericht de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht. Alles is mogelijk

 

Maatwerk

Elke workshop is maatwerk. Afhankelijk van de wensen wordt er in goed overleg een programma samengesteld zodat deze exact aansluiten bij de wensen van de klant. Denk bijvoorbeeld aan aantal deelnemers, locatie, tijdsduur en het doel van workshop. Maar ook eventuele beschermende kleding en gaat de groep bijvoorbeeld één groot werk maken of maakt ieder zijn eigen werk om daarna mee naar huis te nemen. Al deze zaken en meer worden vooraf in kaart gebracht waarna wij een passende en concurrerende offerte kunnen aanbieden.

Wij kunnen zorgen voor locaties (zowel overdekt als onoverdekt), broodjes tijdens de lunch of afsluiten met een barbeque en borrel. Alles is mogelijk! Met onze ervaring kunnen we vrijblijvend advies geven om er een zo geslaagd mogelijke dag van te maken.


Thumbnail Image 1

Indicatie

Doordat elke workshop weer anders is blijkt het lastig te zijn om op voorhand een prijs te geven. Om toch een beeld te geven van de kosten kunnen we een workshop geven voor € 26,- per persoon. Dit is exclusief BTW. Vanaf een groep van 15 personen.

Voor dit bedrag krijg je een dagdeel workshop Urban Art en Graffiti, heb je de beschikking over een groot scala aan spuitbussen en kleuren, handschoenen en een paneel van 1 vierkante meter welke je mee naar huis kan nemen. Hierbij zijn reiskosten de eventuele locatiehuur niet bij inbegrepen.

Voor grotere groepen en extra aanvullingen kunnen we geheel vrijblijvend een offerte versturen.
Neem daarvoor contact met ons op via het contactfomulier. Vermeld hierbij het aantal personen, de datum van de workshop (indien bekend), de eventueel de lokatie en alle ideeën en vragen die je hebt.
Wij zullen binnen 24 uur een passend aanbod doen.

We zien je graag terug bij een van onze workshops!

Onder andere hebben onderstaande bedrijven en instellingen al eens een graffitiworkshop van ons gevolgd.